Alba Longa

  • Nederlands
  • Engels
  • Frans
  • Duits
€ 20,00
(incl. BTW)
Op voorraad
In Alba Longa van Quined Games ben je de koning van een machtige stadstaat. Jij beslist op welke wijze jouw inwoners worden ingezet bij tal van verschillende belangrijke taken.
Bouwers zwoegen aan de bouw van monumenten ter ere van de goden. Priesters bidden tot de goden om de oogst nog rijker te maken. Boeren oogsten het graan om iedereen te kunnen voeden en je bevolking te laten groeien. Sommige jaren zal er eten in overvloed zijn, andere jaren zal de oogst worden geplaagd door droogte. Handelaren verdienen het geld dat nodig is om de stad te laten functioneren. Soldaten worden dan weer ingezet om de plannen van andere steden te saboteren, maar zijn ook nodig om je eigen stad te beschermen.
In Alba Longa kun je echter maar een beperkt aantal van deze verschillende taken uitvoeren. Terwijl jij je inwoners inzet op de taken die voor jou belangrijk zijn, zullen je tegenstanders gebruik maken van de taken waarvoor jij geen tijd hebt.

Centre National du Jeu: Alba Longa biedt verbazend veel strategische mogelijkheden binnen een spelverloop dat vanaf de eerste beurt meteen duidelijk en overzichtelijk is. Het aantal keuzes is uitgebreid en de hoge mate van interactie tussen de spelers is zeldzaam in dit genre′
Kenmerken
Aantal spelers2-5
AuteurGraeme Jahns
Aanbevolen leeftijd12+
SoortBordspel
Speelduur90 min
TaalNederlands, Engels, Frans, Duits
TaalonafhankelijkJa
Merk / UitgeverQuined Games
Basisspel / uitbreidingBasisspel

Verzendkosten en levertermijnen

  Verzendkost
 bestelling <€85,00 
Verzendkost
 bestelling >€85,00 
Levertermijn
(voor artikelen in voorraad)
België 5,50 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
Nederland 6,95 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
 andere landen  klik hier voor meer info

Retour

- Binnen 14 dagen kan u bestelde artikelen naar ons terugsturen, te rekenen vanaf de dag die volgt op de levering.