Arkham Horror The Card Game: The Dream-Eaters

  • Engels
€ 32,50
Op voorraad

Arkham Horror The Card Game: The Dream-Eaters is the fifth deluxe expansion for Arkham Horror: The Card Game. In this expansion, 1–2 players take on the roles of either a group of investigators venturing into the Dreamlands or their companions who have been left in the waking world.

In Arkham Horror LCG Dream-Eaters ligt er een verborgen rijk buiten de wereld van het ontwaken: een wereld van verwondering, verbeelding en nachtmerries. Nadat de occulte schrijver Virgil Gray over zijn avonturen in deze 'Dreamlands' schrijft, besluit je om de waarheid voor jezelf uiteen te zetten en te leren. Wat is echt en wat is fictie? En welke geheimen wachten in de donkere, verboden plaatsen voorbij de poorten van de slaap?

Eén tot vier spelers nemen de rol aan van onderzoekers die zich in de Dreamlands wagen of die in de wakkere wereld blijven met hun metgezellen. De uitbreiding bevat de eerste twee scenario's van de cyclus van de Dream-Eaters; één scenario voor elk van de twee groepen. De Dream-Eaters uitbreiding bevat ook nieuwe onderzoekers- en spelerskaarten die de aanpassingsmogelijkheden voor het spel vergroten.

Arkham Horror The Card Game Dream-Eaters is géén stand-alone product. Je hebt het basisspel Arkham Horror: The Card Game nodig om te kunnen spelen.

Kenmerken
Aantal spelers1-2
Aanbevolen leeftijd14+
SoortKaartspel, Coöperatief
Speelduur60-120 min
TaalEngels
TaalonafhankelijkNee
Merk / UitgeverFantasy Flight Games
Basisspel / uitbreidingUitbreiding

Verzendkosten en levertermijnen

  Verzendkost
 bestelling <€75,00 
Verzendkost
 bestelling >€75,00 
Levertermijn
(voor artikelen in voorraad)
België 4,95 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
Nederland 6,95 euro Gratis 2 à 3 werkdagen
 andere landen  klik hier voor meer info

Retour

- Binnen 14 dagen kan u bestelde artikelen naar ons terugsturen, te rekenen vanaf de dag die volgt op de levering.