Azul - De Ramen van Sintra (NL)

  • Nederlands
  • Frans
€ 35,40
(incl. BTW)
Op voorraad

Azul - De Ramen van Sintra is geen uitbreiding, maar een spel op zich. Azul Sintra is een strategische variant op het spel Azul die je met twee tot vier spelers kan spelen. Het systeem van tegels kiezen op de markt, is hetzelfde als bij het spel Azul. Azul Sintra bevat echter twee elementen die het spel helemaal anders maken: de glazenmaker en de puntentelling.

In het spel Azul Sintra ga je de ramen van het paleis van Sintra voltooien. Je probeert hierbij zo weinig mogelijk schade aan te richten en geen glas te verspillen. Iedere speler heeft een vensterbord met 8 dubbelzijdige vensterpanelen. Wanneer een speler tegels van de fabriek gekozen heeft, plaatst hij ze op één van zijn vensterpanelen. Hij moet echter een paneel kiezen dat zich aan de rechterkant bevindt van zijn glazenmaker. In plaats van tegels te kiezen bij de fabriek, is het nu ook een actiemogelijkheid om de glazenmaker weer helemaal naar links te verplaatsen.

In het spel Azul Sintra ga je voortdurend moeten afwegen of je best tegels kiest, of je jouw glazenmaker beter weer naar links verplaatst. Dit maakt het spel strategischer en nog uitdagender dan het gewone Azul spel.

Bij Azul Sintra verdien je tijdens het spel punten telkens je een vensterpaneel vol hebt. Je kan bonuspunten verdienen indien er in jouw vensterpaneel tegels voorkomen die de rondeaanwijzer aangeeft als "waardevolste tegelsoort". Wanneer je zowel voor- en achterkant van een vensterpaneel gemaakt hebt, krijg je op dat moment ook bonuspunten voor alle afgewerkte vensterpanelen rechts van het paneel. Tegels nemen die je niet kwijt kan, leveren (heel wat) strafpunten op.

Lees hier meer over het verschil tussen Azul en Azul de Ramen van Sintra.

Kenmerken
Aantal spelers2-4
Aanbevolen leeftijd8+
Speelduur30-45 min
TaalNederlands, Frans
TaalonafhankelijkJa
Merk / UitgeverNext Move Games
Basisspel / uitbreidingBasisspel

Verzendkosten en levertermijnen

  Verzendkost
 bestelling <€85,00 
Verzendkost
 bestelling >€85,00 
Levertermijn
(voor artikelen in voorraad)
België 5,95 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
Nederland 6,95 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
 andere landen  klik hier voor meer info

Retour

- Binnen 14 dagen kan u bestelde artikelen naar ons terugsturen, te rekenen vanaf de dag die volgt op de levering.