Cartagena

Merk: White Goblin Games

In voorraad

€ 20,00

Cartagena is een Colombiaanse stad aan de zuidkust van de Caribische Zee. In vroeger tijden (17de eeuw) was de stad bekend en berucht voor haar gevangeniseiland. In 1672 slaagden een 30-tal piraten erin om te ontsnappen door een onderaardse gang. Daar lag een sloep voor hen klaar, waarmee ze naar het eiland Tortuga voeren. Eénmaal aangekomen volgden ze een geheim pad door de dichte jungle om uiteindelijk aan te komen in een veilige baai. Deze ophefmakende geschiedenis vormt de aanleiding voor dit spel.


In het gezelschapsspel Cartagena speel je deze ontsnapping na en beleef je het avontuur van de piraten opnieuw. De spelers bezitten elk een groepje piraten dat tracht te ontsnappen. Je kan zelf kiezen welk deel van het verhaal je wil naspelen. Het eerste deel is de vlucht door de onderaardse gangen tot bij de sloep. In het tweede deel trekken de piraten door de jungle van Tortuga. Beide delen kunnen ook met elkaar gecombineerd worden.


Er is ook een "Morgan" variant waarbij je op een nieuwe manier kaarten krijgt en een "Zwarte Magie" variant waarin voorwerpen magisch worden en kaarten speciale krachten krijgen.


Cartagena is een prachtig spel, uitgegeven door White Goblin Games, om vooruit te leren denken, de verschillende actiemogelijkheden af te tasten en daarna te combineren.


Inhoud gezelschapsspel Cartagena:
- 8 speelborden
- 102 speelkaarten
- 2 reddingssloepen
- een gevangenis
- een piratenbaai
- 30 piraten
- 8 schatkist-fiches
- Spelregels.

Op werkdagen voor 12u besteld, morgen bij jou thuis.
  • Delen

Kenmerken

Speelduur 30 min
Aantal spelers 2-5
Leeftijd 8+
Merk / Uitgever White Goblin Games
Soort Bordspel
Taal Nederlands
Taalonafhankelijk Ja

Levering en retours

Verzendkosten en levertermijn
  Verzendkost
 bestelling <€75,00 
Verzendkost
 bestelling >€75,00 
Levertermijn
(voor artikelen in voorraad)
België 4,95 euro Gratis  op een werkdag voor 14u besteld en betaald 
 = levering op de volgende werkdag  
Nederland 6,95 euro Gratis +/- 2 werkdagen
 andere landen  klik hier voor meer info

 

*** Ook tijdens de Coronacrisis blijft Lotana leveren via Bpost (B) en DHL (NL). Door de drukte bij de vervoerders kan jouw pakketje wat langer onderweg zijn dan normaal. Afhalingen in ons magazijn zijn tijdelijk niet mogelijk.***

Retour

- Binnen 14 dagen kan u bestelde artikelen naar ons terugsturen, te rekenen vanaf de dag die volgt op de levering.

Andere interessante producten