Clever tot de 3e macht

  • Nederlands
€ 14,00
Op voorraad

Het spel Clever tot de 3e macht is een vervolg op de populaire dobbelspelletjes Clever en Dobbel zo Clever van het merk 999 games.

De spelers dobbelen en vullen één van de geworpen dobbelstenen in de bijhorende categorie in. Iedere categorie levert op een andere manier punten op. Kies slim zodat je ook in jouw volgende beurten nog keuze hebt. Wie na een bepaald aantal ronden (het aantal is afhankelijk van het aantal spelers) de meeste punten heeft, wint het spel Clever tot de 3e macht!

In het dobbelspel Clever tot de 3e macht wachten de spelers nieuwe uitdagingen en beslissingen. De volgorde van de gekozen dobbelstenen kan bepalend zijn om bepaalde velden te kunnen vullen... wellicht zelfs meerdere tegelijk. Zo wordt het moment van kiezen veel belangrijker dan voorheen. Bij de keuze tussen punten en bonussen is het van belang om steeds weer te overwegen welke route naar het perfecte eindresultaat leidt!

Clever tot de 3e macht is net iets uitdagender dan de spellen Clever en Dobbel zo Clever omdat je meer moet gaan rekenen. Bij de roze kleur op het scoreblaadje moet je bijvoorbeeld kiezen om een score te halveren of te vermenigvuldigen.

Vanaf augustus 2021 kan je ook aparte scoreblokken voor Clever tot de 3e macht kopen.

Kenmerken
Aantal spelers1-4
Aanbevolen leeftijd8+
SoortDobbelspel
Speelduur30 min
TaalNederlands
TaalonafhankelijkJa
Merk / Uitgever999 games
Basisspel / uitbreidingBasisspel

Verzendkosten en levertermijnen

  Verzendkost
 bestelling <€85,00 
Verzendkost
 bestelling >€85,00 
Levertermijn
(voor artikelen in voorraad)
België 5,50 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
Nederland 6,95 euro Gratis 2 à 3 werkdagen
 andere landen  klik hier voor meer info

Retour

- Binnen 14 dagen kan u bestelde artikelen naar ons terugsturen, te rekenen vanaf de dag die volgt op de levering.