Endangered

  • Engels
€ 51,50
(incl. BTW)
Op voorraad

Red samen bedreigde dieren

In het spel Endangered ga je ervoor zorgen dat bedreigde diersoorten kunnen blijven voortbestaan. Je werkt samen met andere natuurbeschermers om tijgers en zeeotters te redden.

Tijdens het spel Endangered ga je de VN beïnvloeden om dieren te redden en de vernietiging van het milieu te stoppen. Wanneer vier VN-ambassadeurs 'ja' stemmen op de resolutie, winnen de spelers het spel. In tussentijd moeten de spelers de vernietiging tegengaan en de dieren in leven houden.

Elke speler bezit een karakter met unieke vaardigheden. Je hebt keuze uit een zoöloog, een filantroop, een tv-presentator, een lobbyist of een milieuadvocaat.

Iedere beurt gooien de spelers de dobbelstenen, die ze daarna toewijzen aan actiekaarten om acties te ondernemen. Daarna krijgen paren de kans om zich voor te planten. Er komen ook vernietigingstegels op het bord, wat nefaste gevolgen kan hebben voor de dieren.

Kunnen de dieren gered worden terwijl de ambassadeurs beïnvloed worden? Of zullen de bedreigde dieren voor altijd verloren gaan?

Kenmerken
Aantal spelers1-5
Aanbevolen leeftijd10+
SoortBordspel, Coöperatief
Speelduur60-90 min
TaalEngels
TaalonafhankelijkNee
Basisspel / uitbreidingBasisspel

Verzendkosten en levertermijnen

  Verzendkost
 bestelling <€85,00 
Verzendkost
 bestelling >€85,00 
Levertermijn
(voor artikelen in voorraad)
België 5,50 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
Nederland 6,95 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
 andere landen  klik hier voor meer info

Retour

- Binnen 14 dagen kan u bestelde artikelen naar ons terugsturen, te rekenen vanaf de dag die volgt op de levering.