Ilôs

Merk: 999 games

In voorraad

€ 35,60

Ilôs is een strategisch spel waarin de spelers op zoek gaan naar tempels, goud en andere rijkdommen. Met behulp van kaarten verkennen ze de verschillende eilanden. Ze brengen nieuwe schepen aan en bouwen forten en handelsponsten. De meest welvarende ontdekker wint het spel.


Bij het begin van het gezelschapsspel Ilôs krijg je 5 actiekaarten. Na iedere beurt komen er acties bij. Om actiekaarten te spelen, moet je handkaarten betalen. Met actiekaarten kan je bijvoorbeeld schepen naar eilanden sturen om er later met jouw pioniers te kunnen bouwen. Je kan schepen ook inzetten als piraten om de andere spelers dwars te zitten. Met jouw pioniers kan je bijvoorbeeld plantages en goudmijnen exploiteren, gebouwen neerzetten of ruïnes plunderen. Zo probeer je zoveel mogelijk waardevolle grondstoffen te bemachtigen. De waarde ervan wordt echter door de spelers gemanipuleerd. Wie uiteindelijk de meest waardevolle producten heeft verzameld, wint het spel!


Ilôs is een heel toegankelijk spel dat veel strategische diepgang biedt. De belangrijkste mechanismen in het spel zijn handmanagement en het verstandig produceren en gebruiken van grondstoffen.

Op werkdagen voor 12u besteld, morgen bij jou thuis.
  • Delen

Kenmerken

Speelduur 20-40 min
Aantal spelers 2-5
Leeftijd 10+
Merk / Uitgever 999 games
Soort Kaartspel, Legspel
Taal Nederlands
Taalonafhankelijk Ja

Levering en retours

Verzendkosten en levertermijn
  Verzendkost
 bestelling <€75,00 
Verzendkost
 bestelling >€75,00 
Levertermijn
(voor artikelen in voorraad)
België 4,95 euro Gratis  op een werkdag voor 14u besteld en betaald 
 = levering op de volgende werkdag  
Nederland 4,95 euro Gratis 2 à 3 werkdagen
 andere landen  klik hier voor meer info
Retour

- U hebt 14 dagen de tijd om producten naar ons terug te sturen, te rekenen vanaf de dag die volgt op de levering.