Iquazu

Merk: HABA

In voorraad

€ 37,80

In het gezelschapsspel Iquazu maken de spelers deel uit van een stam die in het land van de watervallen woont. Omdat kwaadaardige Rhujas hun edelstenen willen stelen, gaan ze deze verbergen op de rotswand achter de Iquazu waterval. Welke speler slaagt erin om zijn kaarten vakkundig te gebruiken en zijn gekleurde edelstenen de beste plaatsen te geven?


Tijdens een beurt gaan de spelers ofwel kaarten bijtrekken ofwel kaarten uitspelen. In het spel Iquazu speel je altijd kaarten uit van dezelfde kleur. Wil je een edelsteen plaatsen in de meest linkse kolom, dan speel je één kaart. Voor een plaats in de tweede linkse kolom, leg je twee kaarten af, enzovoort. Als de laaste speler geweest is, legt hij een waterdruppel op de hoogste plek in de linker kolom. Daarna begint de ronde opnieuw.


Op het moment dat de meest linkse kolom vol is, verdienen de spelers punten op basis van hoe goed ze vertegenwoordigd zijn in de kolom. Ze kunnen ook aanspraak maken op een bonus token als ze de meeste edelstenen in een horizontale rij hebben. Bonus tokens leveren een voordeel op (zoals bijvoorbeeld extra kaarten trekken, of een kleurregel negeren) of punten op het einde van het spel.


Het spel Iquazu eindigt wanneer de laatste kolom vol ligt met diamanten. Wie na de laatste telling de meeste punten bezit, wint het spel.

Op werkdagen voor 12u besteld, morgen bij jou thuis.
  • Delen

Kenmerken

Speelduur 50 min
Aantal spelers 2-4
Leeftijd 10+
Merk / Uitgever HABA
Soort Bordspel
Taal Nederlands
Taalonafhankelijk Ja

Levering en retours

*** Lotana is gesloten t.e.m. 16 augustus 2020. Uw bestelling zal vanaf 17 augustus verwerkt worden. ***

 

Verzendkosten en levertermijn

  Verzendkost
 bestelling <€75,00 
Verzendkost
 bestelling >€75,00 
Levertermijn
(voor artikelen in voorraad)
België 4,95 euro Gratis  op een werkdag voor 14u besteld en betaald 
 = levering op de volgende werkdag  
Nederland 6,95 euro Gratis +/- 2 werkdagen
 andere landen  klik hier voor meer info

 

Retour

- Binnen 14 dagen kan u bestelde artikelen naar ons terugsturen, te rekenen vanaf de dag die volgt op de levering.

Andere interessante producten