Jolly Roger: The Game of Piracy & Mutiny

Merk: Ares Games

In voorraad

€ 20,00

Jolly Roger is een partyspel dat je best alleen speelt met medespelers die tegen een stootje kunnen. Want in dit kaartspel maak je deel uit van de bemanning van een piratenschip en doe je werkelijk alles voor goud. Soms volg je best de kapitein, maar op een ander moment deins je er niet voor terug om het roer in eigen handen te nemen.

Eén speler is kapitein en leidt zijn crew naar fortuin, of naar ondergang. In het spel Jolly Roger kiest de kapitein iedere beurt een bestemming. Hij kan bijvoorbeeld zorgen voor extra crew en proviand, of hij kan een plaats kiezen die de bemanningsleden samen kunnen aanvallen. Iedere speler kiest zelf of hij wel of niet meedoet aan de aanval en hoeveel hij er wil aan bijdragen. Als de aanval lukt, zal de buit verdeeld worden. De kapitein kiest eerst een goudkaart voor zichzelf, daarna verdeelt de eerste stuurman de resterende buit over de rest van de bemanning. Mogelijk zijn er mensen misnoegd na de verdeling... Telkens de kapitein een beslissing neemt, kan iemand een "muiterij" uitroepen in de hoop dat hij zelf de plaats van de kapitein kan innemen. Als je genoeg steun van anderen hebt, zal lukken. Maar pas op, want de kapitein kan zijn eerste stuurman ook altijd rammel laten uitdelen aan andere bemanningsleden.

Bij het spel Jolly Roger moet je er ook rekening mee houden dat jouw goud pas veilig is als het begraven ligt. Maar hiervoor moet de kapitein eerst koers zetten naar schatteneiland. Wie aan het einde van het spel de grootste buit heeft, wint het spel!


Op werkdagen voor 12u besteld, morgen bij jou thuis.
  • Delen

Kenmerken

Speelduur 30 min
Aantal spelers 4-10
Leeftijd 12+
Merk / Uitgever Ares Games
Soort Kaartspel, Partyspel
Taal Engels
Taalonafhankelijk Nee

Levering en retours

Verzendkosten en levertermijn
  Verzendkost
 bestelling <€75,00 
Verzendkost
 bestelling >€75,00 
Levertermijn
(voor artikelen in voorraad)
België 4,95 euro Gratis  op een werkdag voor 14u besteld en betaald 
 = levering op de volgende werkdag  
Nederland 6,95 euro Gratis +/- 2 werkdagen
 andere landen  klik hier voor meer info

 

Retour

- Binnen 14 dagen kan u bestelde artikelen naar ons terugsturen, te rekenen vanaf de dag die volgt op de levering.