Mijn Dorp

Merk: 999 games

In voorraad

€ 37,50

Het gezelschapsspel Mijn Dorp van 999 games is een pittig bordspel met een dobbelmechanisme waarin de spelers hun dorp trachten uit te breiden.


In het spel Mijn Dorp kies je iedere beurt 2 dobbelstenen waarmee je een actie op of naast het spelbord kan activeren. Daarmee ontvang je kaarten die je op jouw eigen tableau kan leggen. Je kan de dobbelsteen ook gebruiken om een actie te activeren op jouw eigen tableau.

Er zijn in totaal 6 categorieën waarin je je dorp kunt uitbreiden. In het religieuze gebied leg je een kerk en monniken, in het dorpsraadgebied leg je een raadszaal en een vergaderruimte, in het oogstgebied leg je akkers. Verder kan je reizen, ambachtslocaties aanschaffen om producten als paarden, ploegen en perkamentrollen te produceren, waarmee je weer klanten kunt bedienen.

In het spel Mijn Dorp speelt tijd een belangrijke rol. Regelmatig overlijdt één van je dorpsbewoners. Dit is niet zo erg, want ook een plek in de dorpskronieken levert punten op. Maar, omdat bepaalde acties uitsluitend mogen worden uitgevoerd als de bijbehorende dorpsbewoner nog leeft, stelt dit je toch voor grote dilemma's. Gelukkig kun je nazaten naar school sturen om de positie van de overledene over te nemen. 

Het spel Mijn Dorp van 999 games lijkt qua thema op zijn voorganger "Het Dorp", maar de unieke dobbelsteenmechanismen zorgen voor een volledig andere spelbeleving.

Op werkdagen voor 12u besteld, morgen bij jou thuis.
  • Delen

Kenmerken

Speelduur 60-90 min
Aantal spelers 2-4
Leeftijd 12+
Merk / Uitgever 999 games
Taal Nederlands
Taalonafhankelijk Ja

Levering en retours

Verzendkosten en levertermijn
  Verzendkost
 bestelling <€75,00 
Verzendkost
 bestelling >€75,00 
Levertermijn
(voor artikelen in voorraad)
België 4,95 euro Gratis  op een werkdag voor 14u besteld en betaald 
 = levering op de volgende werkdag  
Nederland 4,95 euro Gratis 2 à 3 werkdagen
 andere landen  klik hier voor meer info
Retour

- U hebt 14 dagen de tijd om producten naar ons terug te sturen, te rekenen vanaf de dag die volgt op de levering.

Andere interessante producten