Pictures (NL, FR)

  • Nederlands
  • Frans
€ 30,50
(incl. BTW)
Op voorraad
In het partyspel Pictures probeer met stukken touw, kiezelstenen, stokken en houten blokken een afbeelding van een foto na te maken. Je doet erg je best, want het is de bedoeling dat anderen kunnen raden over welke foto jouw kunstwerk gaat. Je krijgt één punt voor iedere speler die juist raadt. Daarnaast probeer je natuurlijk ook goed te raden welke foto de andere spelers aan het uitbeelden zijn. Voor iedere juiste gok, verdien je ook een punt.
 
Voor je het spel Pictures start, vorm je een 4x4 raster met willekeurig gekozen fotokaarten. Definieer de 4 rijen met de letterfiches en de 4 kolommen met de cijfertokens. Iedere speler neemt een set raadvoorwerpen en trekt een coördinatenfiche uit de stoffen zak. Dit token duidt de te raden geheime foto aan.
 
Na deze voorbereidingen proberen de spelers (tegelijkertijd!) hun geheime foto-afbeelding weer te geven met behulp van hun set met voorwerpen. ls je klaar bent, is het tijd om te raden welke foto's de andere spelers hebben geprobeerd weer te geven. Ieder noteert zijn bevindingen op zijn kaart. Voordat een speler zijn coördinatenfiche onthult, geven de andere spelers hun gok.
 
De speler die na 5 rondes de meeste punten bezit, wint Pictures!
Kenmerken
Aantal spelers3-5
Aanbevolen leeftijd8+
SoortPartyspel
Speelduur20-30 min
TaalNederlands, Frans
TaalonafhankelijkJa
Merk / UitgeverMatagot
Basisspel / uitbreidingBasisspel

Verzendkosten en levertermijnen

  Verzendkost
 bestelling <€85,00 
Verzendkost
 bestelling >€85,00 
Levertermijn
(voor artikelen in voorraad)
België 5,95 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
Nederland 6,95 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
 andere landen  klik hier voor meer info

Retour

- Binnen 14 dagen kan u bestelde artikelen naar ons terugsturen, te rekenen vanaf de dag die volgt op de levering.