RevoltaaA

  • Nederlands
  • Engels
  • Frans
  • Duits
€ 10,50
Op voorraad
In het kaartspel RevoltaaA van PLAYthisONE is revolutie het sleutelwoord. Welke kant zal zegevieren: eenden of robots? Kies jouw kant voorzichtig uit, want die bepaalt uiteindelijk hoeveel punten je gewonnen hebt.

Het spel RevoltaaA bestaat uit een kaartendeck van 66 kaarten met 7 x 0, 6 x 1, 5 x 2, 5 x 3, 5 x 4 en 5 x 5 kaarten in beide eenden (rood) en robots (blauw). Iedere speler begint met 11 kaarten in de hand en 11 kaarten in een dek op de tafel gelegd.

Elke ronde, onthullen de bovenste kaart van het dek; elke speler kiest dan een kaart uit de hand en laat ze tegelijk. Welke kant - eend of robot - is het hoogste bedrag heeft de ronde gewonnen, en wie heeft gespeeld de laagste kaart van deze kant wint deze kaarten. (In een gelijkspel voor de laagste, de volgende laagste kaart van deze kant wint;. Als er geen kaarten van de winnende kant zijn uniek, dan is het dek wint) De winnaar stapelt deze kaarten en legt een kaart van de winnende kant op de bovenkant van deze stapel , dan is een nieuwe ronde begint.

Zodra een side vier keer heeft gewonnen, eindigt het spel met deze kant zijn overwinning. Elke speler scoort een punt voor elke stapel voor hen die laat deze zijde en één punt voor elke kaart van deze zijde nog steeds in de hand. Wie de meeste punten wint! (U kunt ook spelen een aantal spellen dat gelijk is aan het aantal spelers en de som van uw punten meer dan die spellen.)

RevoltaaA bevat een "bananen" variant waarin de face-down deck niet wordt gebruikt en de kaarten niet gelijktijdig gespeeld. In plaats daarvan één speler leidt een kaart open, dan is elke speler legt een kaartje op zijn beurt, met de winnaar wordt gekozen op dezelfde manier en de eerste speler verbreken van de banden. De winnaar van een ronde leidt de volgende, en de punten worden gescoord als in het originele spel.
Kenmerken
Aantal spelers3-5
AuteurReiner Knizia
Aanbevolen leeftijd10+
SoortKaartspel
Speelduur10-20 min
TaalNederlands, Engels, Frans, Duits
TaalonafhankelijkJa
Basisspel / uitbreidingBasisspel

Verzendkosten en levertermijnen

  Verzendkost
 bestelling <€75,00 
Verzendkost
 bestelling >€75,00 
Levertermijn
(voor artikelen in voorraad)
België 4,95 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
Nederland 6,95 euro Gratis 2 à 3 werkdagen
 andere landen  klik hier voor meer info

Retour

- Binnen 14 dagen kan u bestelde artikelen naar ons terugsturen, te rekenen vanaf de dag die volgt op de levering.

Andere producten die u misschien ook leuk vindt