When I Dream

  • Nederlands
€ 25,80
Op voorraad

When I Dream is een partyspel. Eén speler draagt een slaapmasker. De andere spelers krijgen in het geheim een rolkaart. Deze kaart geeft aan of ze een "fee" zijn, een "zandmannetje" of een "kabouter".

Eén ronde van het spel When I Dream duurt 120 seconden. De spelers tekenen elementen van de droomkaarten. De feeën doen een poging om de kaarten te beschrijven aan de dromer. De kabouters proberen te misleiden en de zandmannetjes veranderen van kant. De dromer kan op elk moment raden wat het element van de Droom is. Als het correct is, wordt de kaart aan de goede zijde van het team gelegd. Is de gok fout, dan wordt de kaart aan de andere kant gelegd.

Aan het einde van de ronde krijgen de dromer en de feeën een punt voor iedere kaart in de goede stapel. De kabouters verdienen een punt voor kaarten in de foute stapel. De zandmannetjes krijgen punten op basis van hoe goed de twee teams aan het einde van de ronde in evenwicht zijn. Ze verdienen extra punten als ze erin slagen om de twee stapels goed te balanceren.

De dromer verdient punten voor de woorden die hij goed geraden heeft. Aan het einde van de ronde moet de dromer zijn droom vertellen voordat hij zijn ogen opent. Hij verdient extra punten door de woorden te gebruiken die hij geraden had.

Kenmerken
Aantal spelers4-10
Aanbevolen leeftijd8+
SoortPartyspel
Speelduur20-40 min
TaalNederlands
TaalonafhankelijkNee
Merk / UitgeverRepos Production
Basisspel / uitbreidingBasisspel

Verzendkosten en levertermijnen

  Verzendkost
 bestelling <€75,00 
Verzendkost
 bestelling >€75,00 
Levertermijn
(voor artikelen in voorraad)
België 4,95 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
Nederland 6,95 euro Gratis 2 à 3 werkdagen
 andere landen  klik hier voor meer info

Retour

- Binnen 14 dagen kan u bestelde artikelen naar ons terugsturen, te rekenen vanaf de dag die volgt op de levering.