Exploding Kittens: Streaking Kittens (NL)

  • Nederlands
€ 7,40
(incl. BTW)
Op voorraad

Dit is de Nederlandstalige uitbreiding Exploding Kittens: Streaking Kittens. De uitbreiding is compatibel met alle Nederlandstalige Exploding Kittens producten, met uitzondering van het Party Pack.

De Streaking Kittens uitbreiding bevat 15 nieuwe kaarten, waaronder 8 actiekaarten en een Streaking Kitten. De 'Streaking Kitten' is de meest hilarische kaart. Ze zorgt er namelijk voor dat je een Expoloding Kitten in jouw hand mag houden zonder dat je ontploft. Je moet er natuurlijk wel voor zorgen dat je de Exploding Kitten weer kwijtraakt, want zonder de Streaking Kitten in jouw hand ontplof je!

Naast de Streaking Kitten kaart, bevat de Exploding Kittens: Streaking Kittens uitbreiding volgende kaarten: Exploding Kitten (1x), Super Sla Over (1x), Voorspel de toekomst voor 5 kaarten (1x), Verander de toekomst voor 5 kaarten (1x), Verwissel boven en onder (3x), Afvalscheiding (1x), Katoombom (1x), Markering (3x) en Vloek van het Kattengat (2x). Schud deze kaarten onder jouw Exploding Kittens basisspel en maak het spel nog leuker!

Streaking Kittens is een tweede uitbreiding voor het Exploding Kittens spel. Andere uitbreidingen zijn Imploding Kittens en Barking Kittens.

Kenmerken
Aantal spelers2-5
Aanbevolen leeftijd7+
SoortKaartspel
Speelduur15 min
TaalNederlands
TaalonafhankelijkNee
Basisspel / uitbreidingUitbreiding

Verzendkosten en levertermijnen

  Verzendkost
 bestelling <€85,00 
Verzendkost
 bestelling >€85,00 
Levertermijn
(voor artikelen in voorraad)
België 5,95 euro 1,00 euro 1 à 2 werkdagen
België afhaalpunt 5,50 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
Nederland 6,95 euro 1,00 euro 1 à 2 werkdagen
Nederland afhaalpunt 6,95 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
 andere landen  klik hier voor meer info

Retour

- Binnen 14 dagen kan u bestelde artikelen naar ons terugsturen, te rekenen vanaf de dag die volgt op de levering.

Ook interessant ...