Baert

Baert
Filteren
Selectie verfijnen
Aanbevolen leeftijd
Voorraad
prijs

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De firma Baert is uitgever van de bekende Babbelspelen.

Bij een goede ontwikkeling van kinderen zijn niet alleen kennis en IQ belangrijk, maar ook de sociale en emotionele vaardigheden. Hier speelt uitgever Baert op in met zijn babbelspellen: Het EQ-Babbelspel voor kinderen tussen 7 en 12 jaar, het Babbelspel Junior voor kinderen tussen 4 en 6 jaar en het Originele Babbelspel voor kinderen tussen 7 en 15 jaar.

In het EQ-Babbelspel leren kinderen zichzelf en anderen beter kennen. Sociaal-emotioneel moeilijke thema's zoals o.a. pesten worden bespreekbaar gemaakt. De kinderen oefenen om hun eigen gevoelens onder woorden te brengen en leren zich verplaatsen in de gevoelens van anderen.

Het Babbelspel Junior is het kleine broertje van het EQ-Babbelspel. Ook hier is het de bedoeling dat de kinderen (in dit geval kleuters) leren praten over gevoelige onderwerpen. De kleuters vissen met hun hengel naar een magnetisch visje in de vijver. De kleur van het visje bepaalt van welk domein (beeld, drama, beweging of attitude) de kinderen een opdracht krijgen. De bedoeling is dat elke kleuter een visje van iedere kleur heeft op het einde van het spel zodat hij van elk domein vaardigheden heeft kunnen inoefenen.

Met Het Originele Babbelspel oefenen kinderen belangrijke vaardigheden zoals o.a. beleefdheid, assertiviteit, inlevingsvermogen en respect voor anderen. 

In zowel het EQ-Babbelspel als in het Babbelspel Junior als in het Originele Babbelspel staat communicatie centraal.

Je kan alle babbelspellen aankopen bij Lotana's Spelmagazijn.

Het laatste nieuwe spel van Baert heet De Babbelaars. De Babbelaars bevat 6 spellen werken rond gevoelens bij kleuters. Door de verschillende spellen te spelen, leren kinderen gevoelens (her)kennen om er dan over te praten.

Ook het spel De Babbelaars is te koop via de webshop van Lotana.