Vlotte Geesten

  • Nederlands
€ 13,50
(incl. BTW)
Op voorraad

Vlotte Geesten is een bliksemsnel reactiespel! Grijp of roep zo snel mogelijk het gezochte voorwerp. Wie wint de meeste kaarten?

Inhoud: 1 spook, 1 stoel, 1 fles, 1 boek, 1 muis, 60 speelkaarten, de spelregels.

Het Geel Pionneke over Vlotte Geesten (jg. 3 nr. 28): Een spook is een raar wezen, soms kan je het met het blote oog waarnemen, een andere keer is het onzichtbaar. Balduin, de huisgeest van een groot kasteel, vond onlangs een camera en nam daarmee foto′s an al zijn lievelingsvoorwerpen. Echter, bij het ontwikkelen van de foto′s (voor jonge lezertjes: bij het printen) is er iets mis gegaan. Sommige zaken hebben hierdoor een totaal andere kleur gekregen.
Op tafel liggen vijf voorwerpen: een rode bank, een blauw boek, een groene fles, een grijze muis en Balduin het witte spook. Er worden in het spel Vlotte Geesten kaarten omgedraaid waarop deze voorwerpen terug te vinden zijn, maar zoals gezegd: vaak in een verkeerde kleur. Het komt er nu op aan om zo snel mogelijk het ′juiste′ voorwerp van de tafel te graaien. Indien er op de kaart dus een blauwe bank staat met een witte muis, dan mag je niet de bank, het blauwe voorwerp, de muis of het witte voorwerp grijpen. Enige goede oplossing blijft dus de groene fles. Opgelet: soms zijn de foto′s echter wel gelukt, en dan moet je weer naar het voorwerp grijpen dat wel zichtbaar is. Doldwaze misverstanden zijn in Vlotte Geesten niet uitgesloten.

Kenmerken
Aantal spelers2-8
AuteurJacques Zeimet
Aanbevolen leeftijd6+
SoortKaartspel, Reactiespel
Speelduur20-30 min
TaalNederlands
TaalonafhankelijkJa
Merk / Uitgever999 games
Basisspel / uitbreidingBasisspel

Verzendkosten en levertermijnen

  Verzendkost
 bestelling <€85,00 
Verzendkost
 bestelling >€85,00 
Levertermijn
(voor artikelen in voorraad)
België 5,95 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
Nederland 6,95 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
 andere landen  klik hier voor meer info

Retour

- Binnen 14 dagen kan u bestelde artikelen naar ons terugsturen, te rekenen vanaf de dag die volgt op de levering.