Deckbox Sidekick 100+ Convertible Blue

€ 15,00
(incl. BTW)
Op voorraad

Aanpasbare deckbox Gamegenic

Deze blauwe aanpasbare Sidekick deckbox van het merk Gamegenic is geschikt voor een deck van 100 kaarten met dubbele sleeves.

De Deckbox Sideckick 100+ Convertible Blue is een stevige box, gemaakt van Nexofyber materiaal. De binnenkant van de box heeft een zwarte voering van microvezel. Krachtige magneten houden de box veilig gesloten.

Convertible deckboxen

De Deckbox Sidekick 100+ is een box uit de Convertible reeks van Gamegenic. Deze reeks werd ontworpen om kaarten op een nieuwe en unieke manier te presenteren. Een grote bijzonderheid is dat je het magnetische deksel volledig van de deckbox kan halen. Wanneer je het deksel aan de onderkant van de deckbox klikt, kan je de box over allerlei manieren draaien.

Een andere mogelijkheid is om een deksel van een verschillende kleur op de deckbox te zetten. Zo kan je eigen kleurencombinaties maken.

Verschil tussen Sidekick en Squire deckbox

Sidekick en Squire deckboxen zijn even groot, maar de kaarten zitten er anders in. Bij een Squire deckbox staan de kaarten rechtop in de deckbox, dus met de korte zijde naar de opening. Bij een Sidekick deckbox zitten de kaarten horizontaal in de box, dus met de langste zijde van de kaart naar de opening. Bij de Sidekick deckbox neem je de kaarten er dus uit met de zijkant van de kaart.

Kenmerken
Merk / UitgeverGamegenic

Verzendkosten en levertermijnen

  Verzendkost
 bestelling <€85,00 
Verzendkost
 bestelling >€85,00 
Levertermijn
(voor artikelen in voorraad)
België 5,95 euro 1,00 euro 1 à 2 werkdagen
België afhaalpunt 5,50 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
Nederland 6,95 euro 1,00 euro 1 à 2 werkdagen
Nederland afhaalpunt 6,50 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
 andere landen  klik hier voor meer info

Retour

- Binnen 14 dagen kan u bestelde artikelen naar ons terugsturen, te rekenen vanaf de dag die volgt op de levering.

Ook interessant ...