Evacuation

  • Engels
€ 58,00
(incl. BTW)
Op voorraad

In Evacuation wordt het leven op onze planeet weggebrand door het steeds intensere zonlicht. Iedereen probeert mensen en fabrieken naar een nieuwe planeet te verplaatsen. Er zijn maar vier rondes om dit te doen.

Je begint het spel Evacuation met een volledig functionerende economie, en in de loop van het spel moet je die economie ontmantelen en verplaatsen. Het inkomen en de productie op de oude planeet krimpt in de loop van de tijd. Je moet dus snel dingen in actie zetten op de nieuwe planeet. Grondstoffen kunnen niet over de planeten heen worden gemengd, dus je moet extra voorzichtig zijn met je planning.

Om dit te doen, kies je acties van het spelersbord. Bij het spelen van de expertvariant, kan je ook acties kiezen en combineren uit je handkaarten. Iedere actie heeft zijn eigen waarde. De som van de acties is belangrijk voor een ‘einde van de ronde’-bonus. Bovendien verplaatsen spelers hun markeringen langs het orbitale spoor op basis van de waarde van hun acties.

Als je de productie van drie grondstoffen naar niveau 8 kunt verhogen en drie virtual reality-machines op de nieuwe planeet hebt, win je het spel. Wanneer niemand dit doel behaalt, vergelijken de spelers hun scores na vier ronden. 

Kenmerken
Aantal spelers1-4
Aanbevolen leeftijd12+
SoortBordspel
Speelduur75-150 min
TaalEngels
TaalonafhankelijkNee
Merk / UitgeverDelicious Games
Basisspel / uitbreidingBasisspel

Verzendkosten en levertermijnen

  Verzendkost
 bestelling <€85,00 
Verzendkost
 bestelling >€85,00 
Levertermijn
(voor artikelen in voorraad)
België 5,95 euro 1,00 euro 1 à 2 werkdagen
België afhaalpunt 5,50 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
Nederland 6,95 euro 1,00 euro 1 à 2 werkdagen
Nederland afhaalpunt 6,95 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
 andere landen  klik hier voor meer info

Retour

- Binnen 14 dagen kan u bestelde artikelen naar ons terugsturen, te rekenen vanaf de dag die volgt op de levering.

Ook interessant ...