Rapa Nui

  • Nederlands
  • Engels
  • Frans
€ 38,00
(incl. BTW)
Op voorraad
Op het Polynesische eiland Rapa Nui, ook bekend als Paaseiland, werden er in de periode tussen de 13e en 17e eeuw meer dan 900 gigantische standbeelden opgericht. De standbeelden, ookwel Moai genoemd, staan langs de kustlijn en turen naar het binnenland vanaf hun immense stenen voetstukken.
 
In het bordspel Rapa Nui proberen de spelers het meest geprezen opperhoofd van het eiland te worden door hun werkers vakkundig te begeleiden bij de bouw van de standbeelden.
 
Iedere ronde van het spel wordt gespeeld in 3 fasen. In de eerste fase sturen de spelers om beurten één van hun miniaturen naar het bord, totdat alle miniaturen geplaatst zijn. De tovenaar bepaalt de volgorde van de volgende ronde, en de dorpelingen worden op het bord geplaatst om transporteurs of beeldhouwers te worden. Dankzij het aantal beeldhouwers in de groeve kan elke speler Moaïs van verschillende grootte verzamelen. De Moaï moet worden vervoerd door een continue keten van transporteurs, of ze nu van uw clan zijn of niet. Maar pas op, voor elke drager breng je één bron terug naar jouw tegenstanders!
 
Zodra een speler zijn bestemming bereikt, kan hij de Moaï oprichten. Door de beelden te versieren met pukao in rode steen, worden ze nog waardevoller. In ruil voor het werk, ontvangt de speler waardevolle grondstoffen die hij kan omzetten in waardevolle offers. Wie aan het eind van het spel de meeste overwinningspunten bezit, wint!
Kenmerken
Aantal spelers2-4
Aanbevolen leeftijd10+
SoortBordspel
Speelduur45 min
TaalNederlands, Engels, Frans
TaalonafhankelijkJa
Merk / UitgeverMatagot
Basisspel / uitbreidingBasisspel

Verzendkosten en levertermijnen

  Verzendkost
 bestelling <€85,00 
Verzendkost
 bestelling >€85,00 
Levertermijn
(voor artikelen in voorraad)
België 5,95 euro 1,00 euro 1 à 2 werkdagen
België afhaalpunt 5,50 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
Nederland 6,95 euro 1,00 euro 1 à 2 werkdagen
Nederland afhaalpunt 6,95 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
 andere landen  klik hier voor meer info

Retour

- Binnen 14 dagen kan u bestelde artikelen naar ons terugsturen, te rekenen vanaf de dag die volgt op de levering.

Ook interessant ...