Sock Monsters

  • Nederlands
€ 28,50
(incl. BTW)
Op voorraad

Bekijk de video

Sock Monsters, een meegroeispel

In het spel Sock Monsters is iedere speler een elf met koude voeten, koude handen en koude oren. Om zich te warmen gaan de elfen elk op zoek naar drie paar sokken. Ze doorzoeken koffers, kasten, laden en manden. Hierbij moeten ze opletten vor de monsters, want die lijken altijd ergens klaar te staan om sokken te stelen. De elf die als eerste drie paar sokken heeft, wint het spel!

Sock Monsters is een spel voor kinderen vanaf 6 jaar, maar ook zeker voor kinderen die ouder zijn. De ontwerper heeft er een legacy spel van gemaakt, zodat het meegroeit met de leeftijd en de vaardigheden van het kind.

Legacy spel

Waarom Sock Monsters een legacy spel is? De doos zit vol verrassingen! Ze bestaat uit een aantal kamers die je pas mag openen nadat je het spel een aantal keer gespeeld hebt. In iedere kamer zitten extraatjes om aan de vervolgspellen toe te voegen.

Je hebt eerst een gewoon basisspel waarbij de spelers om ter eerst op zoek gaan naar drie paar sokken. De spelregels van het Sock Monsters basisspel zijn heel eenvoudig. De spelers rollen de dobbelsteen en verplaatsen eerst een monster en daarna hun eigen pion. Door het monster slim te verplaatsen kunnen ze een sok stelen bij iemand anders. Met hun eigen pion proberen ze op vakjes terecht te komen waardoor ze sokken uit de zak mogen trekken.

Na het spelen van het basisspel, mag de winnaar een sok van het stickervel nemen en deze aan de binnenkant van de doos op het spoor plakken. Telkens wanneer er een sok in een gouden vakje geplakt wordt, mogen de spelers een kamer in de doos openen.

Wat je mag verwachten van de kamers? Nieuwe uitdagingen en leuke features zoals bijvoorbeeld regenboogsokken, stinkende sokken en boomerang sokken.

Kenmerken
Aantal spelers2-4
Aanbevolen leeftijd6+
SoortBordspel
Speelduur15-20 min
TaalNederlands
TaalonafhankelijkJa
Merk / UitgeverHappy Meeple Games
Basisspel / uitbreidingBasisspel

Verzendkosten en levertermijnen

  Verzendkost
 bestelling <€85,00 
Verzendkost
 bestelling >€85,00 
Levertermijn
(voor artikelen in voorraad)
België 5,95 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
Nederland 6,95 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
 andere landen  klik hier voor meer info

Retour

- Binnen 14 dagen kan u bestelde artikelen naar ons terugsturen, te rekenen vanaf de dag die volgt op de levering.