Catan: Kooplieden en Barbaren

  • Nederlands
€ 38,30
(incl. BTW)
Op voorraad

Catan: Kooplieden en Barbaren is een uitbreiding op het bordspel  Catan. Kooplieden en Barbaren zorgt voor nieuwe avonturen.

In het noorden van Catan wordt gebouwd. Huifkarren trekken langs de drukke ween Ze voeren marmer en glas aan voor de renovatie van het kasteel waar de Raad van Catan zetelt. Jij bent verantwoordelijk voor de logistiek. Als je de kust nadert, zie je zware rookpluimen opstijgen. De barbaren zijn geland en hebben een kuststad geplunderd. Waar blijven de dappere ridders, die de wrede indringers moeten terugslaan? Hoe is de situatie in het zuiden? Komt daar niet een kamelenkaravaan uit de woestijn? Nomaden brengen gewilde handelswaren in ruil voor wol en graan. Zorg ervoor dat ze jouw nederzettingen niet links laten liggen! Nog niet genoeg? In het oosten wonen kolonisten langs de rivieren van Catan. Ze bouwen bruggen en strijken grote winsten op.

Word jij de rijkste kolonist of eindig je op het bedelaarspad? Deze uitbreiding bavat vijf nieuwe scenario′s. Daarnaast vind je vier varianten om het spel helemaal naar jouw behoeften aan te passen. Eén daarvan is Catan voor twee. Hiermee kun je niet alleen het basisspel, maar ook alle scenario′s en varianten in Kooplieden en Barbaren met zijn tweeën spelen.

Kenmerken
Aantal spelers2-4
AuteurKlaus Teuber
Aanbevolen leeftijd12+
SoortBordspel
Speelduur75 min
TaalNederlands
TaalonafhankelijkNee
Merk / Uitgever999 games
Basisspel / uitbreidingUitbreiding

Verzendkosten en levertermijnen

  Verzendkost
 bestelling <€85,00 
Verzendkost
 bestelling >€85,00 
Levertermijn
(voor artikelen in voorraad)
België 5,95 euro 1,00 euro 1 à 2 werkdagen
België afhaalpunt 5,50 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
Nederland 6,95 euro 1,00 euro 1 à 2 werkdagen
Nederland afhaalpunt 6,95 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
 andere landen  klik hier voor meer info

Retour

- Binnen 14 dagen kan u bestelde artikelen naar ons terugsturen, te rekenen vanaf de dag die volgt op de levering.

Ook interessant ...