Ligretto Rood

  • Nederlands
€ 12,60
(incl. BTW)
Op voorraad

Kort, snel en verslavend kaartspelletje!

Ligretto is een kaartspel waarin je erg snel moet reageren, want iedereen tegelijk speelt. Het is een heel kort, snel en verslavend kaartspelletje. De spelregels zijn eenvoudig. Je kan het echt met iedereen spelen!

Hoe speel je Ligretto?

De bedoeling van het spel Ligretto is om zo snel mogelijk van jouw kaarten af te komen. Kaarten kunnen afgelegd worden wanneer ze het cijfer 1 bevatten, of wanneer ze op één van de stapels passen die in midden van de tafel liggen. Er zijn 4 kleuren van kaarten (rood, geel, blauw en groen). Heb jij bijvoorbeeld een groene 6, dan mag je die kaart op een stapel afleggen waar bovenaan een groene 5 ligt. Als jij eerst bent tenminste...

Wie als eerste zijn kaarten kwijt is, roept "Ligretto stop". Op dat moment wordt van iedere speler geteld hoeveel kaarten hij afgelegd heeft (positieve punten) én hoeveel kaarten hij nog bij zich heeft liggen (negatieve punten). Je noteert deze tussenstand op een briefje en daarna kan je opnieuw delen en spelen. Wie als eerste een vooraf afgesproken punten behaalt, wint Ligretto!

Ligretto Rood, Blauw of Groen?

Het spelletje Ligretto is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren. Ieder spel op zich is geschikt voor 2 tot 4 spelers. Door de 3 kleuren met elkaar te combineren, kan je het spel met 12 spelen!

Kenmerken
Aantal spelers2-4
Aanbevolen leeftijd6+
SoortKaartspel, Reactiespel
Speelduur10 min
TaalNederlands
TaalonafhankelijkJa
Merk / Uitgever999 games
Basisspel / uitbreidingBasisspel

Verzendkosten en levertermijnen

  Verzendkost
 bestelling <€85,00 
Verzendkost
 bestelling >€85,00 
Levertermijn
(voor artikelen in voorraad)
België 5,95 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
Nederland 6,95 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
 andere landen  klik hier voor meer info

Retour

- Binnen 14 dagen kan u bestelde artikelen naar ons terugsturen, te rekenen vanaf de dag die volgt op de levering.