My City

  • Nederlands
€ 27,00
(incl. BTW)
Op voorraad

Bekijk de video

My City is een competitief legacy-spel van de bekende auteur Reiner Knizia. Het spel gaat over het zetten van gebouwen over verschillende generaties heen, waarbij de gemeenschap in de vroege pre-industriële stadia begint en zich door de industrialisatie ontwikkelt.

Bij het spel My City beschikt iedere speler over een bord waarop hij zijn stad bouwt. Aan het begin van de campagne heeft het een paar verschillende functies - lege velden, rotsen, bomen, enzovoort. De gebouwen die de spelers bouwen, worden weergegeven door tetris-achtige vormen in verschillende kleuren. Er ligt een stapel kaarten tussen de spelers en er wordt steeds een kaart met een van de vormen omgedraaid. Vervolgens moeten de spelers het in hun stad bouwen.

De campagne van My City bestaat uit 24 spellen, verdeeld in 8 hoofdstukken van elk 3 spellen. In ieder spel passen de spelers hun ervaring aan door onderdelen en spelregels aan hun persoonlijke borden en kaarten, en aan het spel toe te voegen. De keuzes en acties van spelers die tijdens een spel zijn gemaakt, gaan mee naar de volgende sessie, waardoor een unieke, persoonlijke spelervaring ontstaat.

De winnaar van ieder spel verdient ontwikkelingspunten voor de campagne. Naarmate de campagne vordert, komen er andere manieren bij om ontwikkelingspunten te verdienen. Meestal zijn er spelregelwijzigingen na ieder derde spel.

Voor spelers die het My City spel liever niet als legacy-spel spelen, staat er op de achterkant van het bord een 'eeuwig' spel, dat op elk moment gespeeld kan worden. Dit speelbord biedt een alternatieve opstelling voor herhaalbaar spelen.

Kenmerken
Aantal spelers2-4
Aanbevolen leeftijd10+
SoortBordspel
Speelduur30 min
TaalNederlands
TaalonafhankelijkNee
Merk / Uitgever999 games
Basisspel / uitbreidingBasisspel

Verzendkosten en levertermijnen

  Verzendkost
 bestelling <€85,00 
Verzendkost
 bestelling >€85,00 
Levertermijn
(voor artikelen in voorraad)
België 5,95 euro 1,00 euro 1 à 2 werkdagen
België afhaalpunt 5,50 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
Nederland 6,95 euro 1,00 euro 1 à 2 werkdagen
Nederland afhaalpunt 6,95 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
 andere landen  klik hier voor meer info

Retour

- Binnen 14 dagen kan u bestelde artikelen naar ons terugsturen, te rekenen vanaf de dag die volgt op de levering.

Ook interessant ...