Veelgestelde vragen

Cadeaubon

 • Hoe en voor welk bedrag kan ik een cadeaubon aankopen?

  Als u een cadeaubon wenst aan te kopen, moet u ingelogd zijn. Indien u nog geen account hebt, maak er dan eerst eentje aan.

  U kan een cadeaubon bestellen voor een bedrag naar keuze, met als enige regel dat het gekozen bedrag een veelvoud van €5,00 moet zijn. 

  U kan de cadeaubon rechtstreeks (per mail) te versturen naar de ontvanger mét een persoonlijke boodschap erop. Indien gewenst kan u zelfs een eigen foto uploaden om de bon te personaliseren.

  U kan ervoor kiezen om de bon onmiddellijk te versturen of op een latere datum naar keuze (bijvoorbeeld op de verjaardag van de ontvanger).

  Klik hier om een cadeaubon te bestellen.

 • Is een cadeaubon geldig voor alle producten?

  Ja, u kan een cadeaubon gebruiken voor de aankoop van elk product dat op de website van Lotana terug te vinden is. Dit kunnen o.a. zijn: spellen, puzzels, knutselmateriaal, Mini Loco, speelgoed, accessoires,...

  Er is één (logische) uitzondering. Een cadeaubon kan niet gebruikt worden voor de aankoop van een nieuwe cadeaubon.

 • Ik heb nog een cadeaubon van de oude website. Blijft deze geldig?

  Alle geldige cadeaubonnen van Lotana werden overgezet naar de vernieuwde website van Lotana en blijven geldig. Ze kunnen gebruikt worden op onze vernieuwde webshop.

  Indien er zich toch een probleem zou voordoen, contacteer onze klantendienst.

 • Hoe lang blijft een cadeaubon geldig?

  Iedere cadeaubon blijft 1 jaar geldig vanaf de dag van de aankoop.

 • Kan ik het bedrag van mijn cadeaubon opsplitsen?

  Ja, dat kan. Indien de waarde van uw bestelling kleiner is dan het bedrag van uw cadeaubon, kan u de restwaarde van de cadeaubon nog bij een volgende aankoop spenderen.

Terug naar overzicht