Cadeaustress? We helpen je graag!

Cadeaustress? We helpen je graag!

Cadeautip voor vader:

geduldpuzzel met fiets

Fiets Breinbreker is een metalen geduldpuzzel. Je moet proberen het slot van de fiets te krijgen zonder het materiaal te beschadigen. Het is een werkje van geduld, maar het geeft veel voldoening wanneer je de oplossing gevonden hebt.

Cadeautip voor moeder:
spel zoals Rummikub

Chromino Deluxe is een spel zoals Rummikub. Je probeert om ter eerste al je blokjes af te leggen. Je puzzelt nu met kleurenblokjes i.p.v. met cijferblokjes.

Cadeautip voor oma:

Puzzel grote stukken volwassenen

Diner voor één is een puzzel voor volwassenen, maar met grote stukken. De stukken zijn beter zichtbaar en makkelijker vast te pakken dan bij een standaard legpuzzel. 300 stukjes puzzelplezier!

Cadeautip voor opa:

Wijnfles in metalen puzzel

Koop een lekkere fles wijn en doe er deze metalen wijnpuzzel rond. Zo geef je opa een fles én een spelmoment. Hij kan de wijn pas drinken nadat hij de puzzel gekraakt heeft.

Cadeautip voor een peter die van prutsen houdt:

Bouwpakket trein volwassenen

Metal Earth Wild West Locomotive is een modelkit om een prachtige 3D locomotief in metaal te maken. Je start met 4 metalen sheets en een handleiding. Het enige wat je zelf nog nodig hebt is een tangetje om de metalen stukjes om te plooien. Indien je dit niet hebt, kan je een Metal Earth Tool kit kopen.

Cadeautip voor meter:

Explosion box open explosion box

Met een gepersonaliseerd cadeau scoor je altijd! Een Explosion box is een doos vol herinneringen die je kan personaliseren met foto's, spreuken en decoratiemateriaal. In een Explosion box kan je al je creativiteit in kwijt.

Cadeautip voor een klein nichtje:

Grote roze eenhoorn

Met een paard scoor je sowieso bij jonge meisjes. Als het dan nog eens een roze eenhoorn is, kan de pret niet op. Het kind kan een hand (via de buik) in de eenhoorn stoppen en zo het hoofd en de mond bewegen. Ze worden vast dikke vrienden.

Eventueel nog aan te vullen met een knutselboek of een spelletje:

Knutselboek eenhoorn     Eenhoorn spel

Cadeautip voor een jonge avonturier:

onderzoekstasje padvinder

Dit padvinder setje past aan de lus van een broek. Met dit cadeau is het kind helemaal klaar om op avontuur te gaan.
Bevat een zakmes, een ledlamp, een loep en een kompas.

Cadeautip voor tieners:

leuk familiespel

Doe even alle schermpjes aan de kant en leg het bordspel 7 Wonders Architects op tafel. Een fantastisch spel voor de hele familie. Tieners raken erdoor geboeid en zullen hun Smartphone vergeten terwijl ze spelen.

Cadeautip voor de jongste telg in de familie:

Leerrijke bouwblokken

De kleurrijke dierenblokken van Peek-a-zoo zijn het perfecte geschenk voor een kind van 2 of 3 jaar.
Om te spelen en te stapelen. Of om een leerzaam spel mee te doen waarin de dieren zich verstoppen.