Lotana - blog

Pagina
Orichalcum - review

Orichalcum - review

Het mythische Atlantis uit de oudheid staat op het punt om onder de golven te verdwijnen. Atlantis zendt dappere ontdekkingsreizigers uit die een nieuwe woonplaats moeten uitzoeken. Jij moet een eiland verkennen, bebouwen en vooral monstervrij maken. Wie het meeste geschikte eiland koloniseert, wint het spel.

Wolven - review

Wolven - review

Bij het spel Wolven speel jij als leider van een roedel wolven, en probeer je zoveel mogelijk grondgebied als mogelijk te veroveren tijdens een maancyclus.

Mag het ietsje meer zijn?

Mag het ietsje meer zijn?

Ben je een fan van bordspellen en wil je jouw spelervaring naar een hoger niveau tillen? Dan zijn bordspel upgrades en accessoires vast iets voor jou!

Roll & Write versus Flip & Write

Roll & Write versus Flip & Write

Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende manier om je tijd door te brengen met vrienden en familie? Dan is een Roll & Write of een Flip & Write spel vast iets voor jou!

Gezelschapsspellen Top 10 van 2022
30/12/2022

Gezelschapsspellen Top 10 van 2022

2022 zit er weer bijna op. Dit is het ideale moment om even terug te blikken. Wij vinden het fijn om aan het eind van het jaar te bekijken welke gezelschapsspellen jullie het leukst vonden. Daarom hebben we ook dit jaar een lijstje getrokken van onze best verkochte gezelschapsspellen van 2022.

Cadeaustress? We helpen je graag!
03/12/2022

Cadeaustress? We helpen je graag!

Nog even en dan zijn de feestdagen daar. Dit zijn momenten waarop iedereen gezellig bij elkaar komt met familie en vrienden. Natuurlijk mogen de cadeautjes niet ontbreken. Heb jij al originele verrassingen bedacht? We geven graag leuke cadeautips!

Leukste partyspellen
11/12/2022

Leukste partyspellen

Welke spelletjes tover je tevoorschijn om feestjes op te vrolijken? Liefst geen complexe spellen die uren duren, maar wel toegankelijke korte spelletjes waarbij er eens goed gelachen kan worden. Hier vind je een overzicht van de leukste partyspellen van 2022.  

Rolling Realms - review

Rolling Realms - review

Toen de eerste Corona-golf gestart was, en mensen verplicht in lockdown moesten, waren er vele mensen die zich van hun creatieve kant lieten zien. Zo ook Jamey Stegmaier, die een roll-and-write spel had ontwikkeld om via Facebook Live te spelen. Omdat er zoveel vraag was door de spelers om hier een fysieke versie van te maken, zag deze Rolling Realms het levenslicht.

Zo haal je tieners weg bij het scherm

Zo haal je tieners weg bij het scherm

De grootste ergernis voor ouders tijdens een lange schoolvakantie is ongetwijfeld de schermtijd van hun kinderen. Wij delen onze ervaring en de oplossing die bij ons werkt.

Port Royal Big Box - review

Port Royal Big Box - review

Tijd voor een Big Box moeten ze hebben gedacht. Het basisspel, de twee uitbreidingen, een promo en het zelfstandige spel Port Royal Unterwegs werden voorzien van een nieuwe look en allen verzameld in deze grote doos ...

Pagina